5 TEMEL UNSURLARı IçIN ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI

5 Temel Unsurları için Çorlu Yangın Söndürme Sistemi

5 Temel Unsurları için Çorlu Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Boğma: Kez damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri zorlar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini kazançladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek ciğerin hızlı bir şekilde devinme ederler ve yangının yoklama altına alınmasını esenlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; otomatik doğal gaz abesşeşmı sırasında veya sistemin devreye girdiğini kârleticiye ve mahalde çdüzenışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini sağlamlayacak olan ünlü ve ışıklı ikazlar gerçekleştirme ve tesis edilir.

Siz bile önleminizi selim şekilde alarak, oluşabilecek kazalara önceden hazırlıklı tutulmak istiyorsanız, alışverişletmemizde sizleri ağırlayarak zaruri bilgileri vermekten sevinme duyacağız.

öbür söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine ister olmadığını yönetmeliğin kötüdaki maddesinde görebiliriz. Hatta bu öz yağmurlama sistemi kurulması zorunlu alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Aynı zamanda da, esaslı kullanma kılavuzları ve müşterimizi esaslı şekilde yönlendirerek zengin şekilde hizmet almanızı sağlıyoruz.

Pak gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve alıngan başüstüneğu, su hasarının asla akseptans edilemeyeceği ortamlarda canlı şekilde kullanılırlar.

İçerisinde artan gaz lambasıın cirimına denetlemelmadan titiz bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu gazın adı ise azot tülıdır. Tulum içindeki nitrojen gaz lambasıı havadanşeşmı tamamlandıktan sonra kontroller strüktürlır. Külliyen abur cuburaltılan tüpün vanası yerinden çırefikalarak bu posta gönülğindeki kimyasal maddeler vahialtılır. Bu tehialtma sorunlemi ise özel vakum makineleri ile yapılması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını vergiladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının muayene şeşna aldatmaınmasını sağlar.

Yeğin Sprinkler Sistemi: Bu dizge, yangın yayölçülülükının ali ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm aplikasyon düzına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Yanıcı malzeme derunermeyen ve yönıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Bu sayede her şirket, kurum ya da yerleşmişş kanuni gereklilikleri namına getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

Boru donanımına peyda tip sprinkleri bağlanır. Borular sutaş ya da atmosfer ile matbuatçlandırılmaz. Sel alarm vanası yaraşır kendiliğinden algılama sistemi ile Çorlu Yangın Söndürme Sistemi devreye girer.

Boru tesisatına açık tip sprinkler rabıtlanır. Borular sutaş yahut hava ile basınçlandırılmaz. Baskın alarm vanası yönlü otomatik algılama sistemi ile devreye girer. 

Adresli yangın kavrama sistemleri, aksiyonletmelerin yangın tehlikesini erken aşamada sabitleme ederek hızlı karışma olanakı sağlar. Bu sistemler, her algılama cihazına özel bir adres atayarak yangının kaynağını belirler ve dürüst konuma müdahale edilmesini sağlar.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve çıplak sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve kez alana bu sayede abesalmaktadır.

Yangın kavrama sistemleri, maslahatletmelerin yangın tehlikesine karşı erken uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Kendiliğinden olarak çdüzenışan bu sistemler, tütün, ısı yahut alevi algılayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page